Lustrace - Ověřte si, zda FRONTIER a.s., FRONTIER Ltd. v jazyce anglickém, FRONTIER s.a. v jazyce francouzském, FRONTIER A.G. v jazyce německém, FRONTIER a.o. v jazyce ruském (IČ 247944) není v exekuci!

Společnost Sokordia, s.r.o. nabízí přístup do placené Centrální evidence exekucí – seznamu vedeného Exekutorskou komorou ČR.

Software zde zobrazuje seznam VŠECH společností z obchodního rejstříku, nikoliv pouze těch, které mají exekuci. Pro ověření, zda je společnost v exekuci nebo nikoliv, je potřeba provést placený dotaz.

Zkontrolujte, zda společnost FRONTIER a.s., FRONTIER Ltd. v jazyce anglickém, FRONTIER s.a. v jazyce francouzském, FRONTIER A.G. v jazyce německém, FRONTIER a.o. v jazyce ruském není v exekuci!

FRONTIER a.s., FRONTIER Ltd. v jazyce anglickém, FRONTIER s.a. v jazyce francouzském, FRONTIER A.G. v jazyce německém, FRONTIER a.o. v jazyce ruském
Praha 7, Ovenecká 35

Ověřit společnost FRONTIER a.s., FRONTIER Ltd. v jazyce anglickém, FRONTIER s.a. v jazyce francouzském, FRONTIER A.G. v jazyce německém, FRONTIER a.o. v jazyce ruském