Lustrace - Ověřte si, zda AFRIMEX spol. s r.o. / v českém jazyce/, AFRIMEX G.M.B.H. /v německém jazyce/, AFRIMEX Co Ltd., /v anglickém jazyce/, AFRIMEX S.A.R.L. / ve fra/ (IČ 41188837) není v exekuci!

Společnost Sokordia, s.r.o. nabízí přístup do placené Centrální evidence exekucí – seznamu vedeného Exekutorskou komorou ČR.

Software zde zobrazuje seznam VŠECH společností z obchodního rejstříku, nikoliv pouze těch, které mají exekuci. Pro ověření, zda je společnost v exekuci nebo nikoliv, je potřeba provést placený dotaz.

Zkontrolujte, zda společnost AFRIMEX spol. s r.o. / v českém jazyce/, AFRIMEX G.M.B.H. /v německém jazyce/, AFRIMEX Co Ltd., /v anglickém jazyce/, AFRIMEX S.A.R.L. / ve fra/ není v exekuci!

AFRIMEX spol. s r.o. / v českém jazyce/, AFRIMEX G.M.B.H. /v německém jazyce/, AFRIMEX Co Ltd., /v anglickém jazyce/, AFRIMEX S.A.R.L. / ve fra/
Praha 6, Jaselská 11/291, 16000

Ověřit společnost AFRIMEX spol. s r.o. / v českém jazyce/, AFRIMEX G.M.B.H. /v německém jazyce/, AFRIMEX Co Ltd., /v anglickém jazyce/, AFRIMEX S.A.R.L. / ve fra/