Lustrace - Ověřte si, zda MSI PRAHA, spol. s r.o. Mezinárodní společnost pro investment - v jazyce českém, MSI PRAG, GmbH Internationale Gesselschaft fur Investment - v jazyce německém, MSI PRAGUE Ltd. International Limited for Investment - v jazyce anglickém (IČ 45312745) není v exekuci!

Společnost Sokordia, s.r.o. nabízí přístup do placené Centrální evidence exekucí – seznamu vedeného Exekutorskou komorou ČR.

Software zde zobrazuje seznam VŠECH společností z obchodního rejstříku, nikoliv pouze těch, které mají exekuci. Pro ověření, zda je společnost v exekuci nebo nikoliv, je potřeba provést placený dotaz.

Zkontrolujte, zda společnost MSI PRAHA, spol. s r.o. Mezinárodní společnost pro investment - v jazyce českém, MSI PRAG, GmbH Internationale Gesselschaft fur Investment - v jazyce německém, MSI PRAGUE Ltd. International Limited for Investment - v jazyce anglickém není v exekuci!

MSI PRAHA, spol. s r.o. Mezinárodní společnost pro investment - v jazyce českém, MSI PRAG, GmbH Internationale Gesselschaft fur Investment - v jazyce německém, MSI PRAGUE Ltd. International Limited for Investment - v jazyce anglickém
Praha 3, Olšanská 1a, 13080

Ověřit společnost MSI PRAHA, spol. s r.o. Mezinárodní společnost pro investment - v jazyce českém, MSI PRAG, GmbH Internationale Gesselschaft fur Investment - v jazyce německém, MSI PRAGUE Ltd. International Limited for Investment - v jazyce anglickém